Hovedsiden
Siste nytt
Fjellfanten
Ani

Henni
Mia

Brøyt
Vitani
Paringer
Ane
Ingri
Jakt
Produktomtaler
Linker

Antall besøkende
siden nov. 04

 

 


Ingri

Er også oppvokst med å være mye ute, hele året, og har fortsatt med det. Er også veldig glad i dyr og har kanin og hamster i tillegg til 3 hunder. Har fra hun var svært liten (4 år) vært flink å dressere Ani, og er også en ivrig og flink handler i utstillingsringen, der hun bl.a. har ført Mia til CK. Liker også godt å trene hundene i apport. Er en ivrig sportsfisker, enten det er i båten på sjøen, eller på fjellet i kano eller fra land. Liker å gå i fjellet, og den skal gå fort som skal henge på. Har vært med på småviltjakt siden 8 årsalderen. Er ivrig og flink til å skyte, og har også vunnet noen premier. Har godt lag med hundene, og gir klar beskjed når det er grunn til det. Flink på ski, og synes det er livet når hun suser avgårde over islagte vann i strikk etter hundene. Er veldig aktiv med friidrett i Laksevåg, og har flere sterke prestasjoner i høyde. Har fortsatt et stykke frem til pappas rekord som ble satt under dårlige værforhold på Skansemyren en gang på nittitallet.

Sommeren 2014
Ingri fikk endelig en sesong uten alvorlige skader og det resulterte i at hun ble Norgesmester for junior og fikk bronsemedalje i senior NM i tresteg. Fantastiske resultater av en utøver som har hatt mye skader og motgang i flere år. Men hun har ikke latt seg knekke og satser nå friskere enn noen gang.

Sommeren 2006
I år gikk turen først til apportprøven på Holleia. Der traff vi igjen mange av de fantastiske personene som er i dette miljøet + noen til da ukjente. Anders, Arild og alle de andre i arr.staben gjennomførte en av de største apportprøvene som har vært arrangert i nyere tid. Og det gjorde de med glans. Vi stilte bare Henni, siden Ani var med valper. Henni gjorde sine saker bra og fikk 1 AK søndag. Per Aas var en av de mange det var hyggelig å se igjen, og han tilbød oss å låne koien sin på Finnskogen. Dette kunne vi ikke si nei til, og vi tilbrakte 3 døgn på dette fantastisk flotte stedet, med bading og fisking om dagen og grilling og bålfyring om kvelden. Vi er svært takknemlig for at vi fikk oppleve sagnomsuste Finnskogen på denne måten, og selv med Godisfabrikken i Sverige som neste mål, var jentene i stuss på om vi skulle bli enda lenger. Det sier vel det meste om både stedet og hvilke ålreite jenter eg får lov å vere på tur med.
Turen gikk omsider videre til Sverige og Godisfabrikken i Charlottenlund. Her klikket Ingri fullstendig og fylte nesten en handlekurv alene. Ane var mer beskjeden selv om det ble rikelig på henne også. Etter dette gikk turen videre til Bø og Sommarland. Der hadde vi også noen flotte dager med mye bading og rusjing i Sommarland. På vei vestover igjen tilbrakte vi noen dager på Hardangervidden denne gang også.
Takk til Ove som villig stilte Tahoe'en sin til disposisjon, da Mitsi'en slet med hjerteproblemer i sommer....


Ingri har satset godt i friidretten i vår og har perset i mange øvelser denne sommeren.
Hekkstevne på Fana Stadion. I lengdegropen i Tyrvinglekene. Ingen tvil om hvor vi er - og her likte vi oss veldig godt. .Frokost i villmarken.
Ingri hjelper til med ingrediensene til middagen. Pappa koste seg selvfølgelig i disse omgivelsene. Mange stemningsfulle kvelder foran gruen i det flotte været. Første posen er full, og Ingri er fortsatt vill i blikket...

Sommeren 2005
Først var vi i Sommarland og hadde mye dårlig vær. Deretter var vi på apportprøven på Holleia, der både solen og lykken smilte til oss. Deretter reiste vi på Hardangervidden. Der var det også mye dårlig vær, med tåke, regn og ekstremt mye mygg.
Frokost på Bø Camping. Ingri ble sjarmert av Chess til Anders, og ville gjerne ha henne med hjem. Hundene ble godt premiert og Ingri måtte gå mange ganger frem for å ta imot premier fra Bjørn og Ove. Fredag var det reker på menyen.
 
Hallingstue i Holleia.
Dette er drømmen til pappa, langt fra vei og uten strøm.
På tur til Drolstøl på Hardangervidden. På båttur til Tyssøy.  

Høstferien 04 var vi på Hardangervidden
Det var et fantastisk vær, kaldt (om natten -10). Rypene var nesten blitt hvite, var begynt å flokke seg, men noen var litt mer samarbeidsvillig, og noen havnet på sekken før de fikk tid til å angre....
 
Høstferien 04 var vi på rypejakt på Hardangervidden. Litt gevir måtte jo også samles. ...og når hundene gjør jobben, blir det også litt vilt i sekken.  

Sommeren 2004
Frokost på campingen i Bø, før de drev meg mot Sommarland. Apportprøve Rasen. Ingri og Ani ble nr. 2, Judith nr. 3 og Ane med Henni vant. Bak dommer Lisbeth Reinertsen. Godisfabrikken i Sverige fikk også besøk, og denne dagen var jentere svært bærevillig. ...og Tusenfryd var også i nærheten så Mitsubishien åt noen mil denne dagen og.

Lavvotur ved Tinnhølen sommeren 2004
Like før det begynner å bite... Ane, Ingri og Judith. Men då solen gikk ner, ble det kaldt og bittet var over... ...men de vi fikk, var jo bra eller? Den største ca. 1.6 kg.
Hunteren blir jo liten...
Og til frokost var det selvsagt stekt ørret i pannen.
 
...lurer du på om det smakte? Og jentene syns det var greit å ha sørget for frokosten... Ingri dro de to største.  

Utstillingen på Lone 04
 
2001. Første gang i utstillingsringen med Ani. Talentet var tydelig allerede her. Hele gjengen på linje. Ingri til høyre og Ane nr. 3 fra venstre med Cleo. I 2003 ble Ingri sammen med Sylvia best i barn og hund.  
   
Og i 2004 vant hun etter å ha ført både Ani og Bonanza. Solveig var også med og førte Henni til en flott 3. plass.