Hovedsiden
Siste nytt
Fjellfanten
Ani

Henni
Mia

Brøyt
Vitani
Paringer
Ane
Ingri
Jakt
Produktomtaler
Linker

Antall besøkende
siden nov. 04

 

 

Produktomtaler

 

 

 

Crispi Hunter jaktstøvler
Forhistorien til at jeg endte opp med Crispi Hunter er denne:
Jeg hadde i løpet av to år, i tur og orden hatt Chiruka Norway, Alfa Hjerkinn og Varg Isogaisa. Alle disse var gode støvler å ha på beina og god å gå i, men alle begynte å lekke etter litt tid. I Varg var jeg søkkvåt allerede på første turen og den gang lå vi på rypejakt på en støl i Stølsheimen. Det var regn og det hadde det vært i lang tid, så terrenget var både tungt og veldig vått. Etter lange dager ute var det helt naturlig og nødvendig for tre av oss å sette støvlene rundt vedovnen for at de skulle bli noenlunde tørr til neste dag. Først med aviser
 
 

oppi for å trekke ut fuktigheten. Etter noen dager reagerer jeg på at Rolf sine støvler alle dager har stått ute i vindfanget etter endt jaktdag, der temperaturen om natten ikke var mange grader over null. Jeg spør ham derfor om han ikke skal ta inn støvlene og tørke dem. Til alles store overraskelse sier han da at det ikke er nødvendig, for de er tørr. - He - sier vi andre omtrent i kor, og ser spørrende og tvilende på hverandre. Er det mulig? Siden jaktstøvler for meg har vært et irriterende moment i noen år, må jeg bare ut å kjenne på støvlene og sjekke hvilke støvler han har. Støvlene er knusktørre og i motsetning til oss har han heller ikke smurt støvlene en eneste gang disse dagene. Merket er Crispi Hunter. Jeg bestemmer meg der og da at på neste jakttur, og det var helgen etter skulle Crispi Hunter sitte på mine bein. Siden da, og dette var i 2005 har disse støvlene vært med meg overalt. Flere ganger i Sverige på rype- og skogsfugljakt, rypejakt og hjortejakt i Norge, jaktprøver og turer ellers. De har vært mye og hardt brukt. Til tider også som vadestøvler over bekker og småelver. Passformen var fra første dag perfekt og det har aldri vært antydning til gnagsår. I dag, sent på høsten 2010 har jeg ennå ikke vært våt en eneste gang. Det skal sies, jeg steller mine støvler bedre enn de fleste, de vaskes og smøres etter hver langtur. Nye Hunter er allerede innkjøpt, men jeg tror faktisk det vil gå en god stund før de gamle sier takk for seg. Rett og slett fantastisk!
ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!
Etterhvert har mange jaktkompiser også investert i Crispi Hunter og tilbakemeldigene fra disse er også veldig positive. Hvorfor gå omveien med andre merker, når du kan kjøpe det beste med en gang.!!!


Ullundertøy
Ullundertøy (trøye) bruker jeg stort sett hele året, bortsett fra i den varmeste tiden. Forbruket er deretter og etter hvert har jeg gjort noen erfaringer.
Har brukt mye Janus, både trøyer, med og uten hals og stillongs. Dette er behagelig og varmt å ha på kroppen, men slitestyrken er elendig på disse produktene. Til sammenligning kjøpte jeg billige Varde stillongs for å teste mot Janus. Denne har jeg brukt mye en høst og vinter. Den bærer ikke tegn til å være brukt og en Janus ville etter samme bruk vært tynnslitt og hullete.
Har også veldig god erfaring med Devold, som også er veldig behagelig å ha på kroppen. Det samme gjelder Iris Ullfrottè. Varme og behagelige produkter med god slitestyrke.